Hlavní obsah
Článek

Konec prosince nemusel Milan Peroutka (34) prožívat v chladu a ošklivém počasí. Jak jsme vás již informovali, zpěvák vyrazil natáčet klip k písni Na perutích. Do obrazového ztvárnění songu, který vznikl pro jeho kapelu Perutě, obsadil modelku Gabrielu Gášpárovou (23).

Kdo by jim teplo alespoň malinko nezáviděl? Moře, horký písek, pláže s bílým pískem, překrásné africké scenérie a usměvaví lidé.

„Úplně poprvé jsem odjel takhle k moři i mimo letní sezónu a vůbec to nebyl špatný nápad. Já moc nemusím pasivní vylehávací dovolenou, takže poznávání a natáčení nových míst bylo pro mě ideální kombinací. Odteď asi na dovču budu brát vždycky šikovný kameramany a hezký holky,“ smál se v rozhovoru pro Super.cz Peroutka a jedním dechem dodal: „Jedním z největších zážitků pro mě bylo určitě ježdění na čtyřkolkách na nekonečné poušti při západu slunce. Ten pocit svobody byl úžasný. A navíc jsme si ho právě kvůli natáčení protáhli na pár hodin, takže jsme si projížděk užili dosyta.”

Točilo se na pláži, v luxusním hotelu, ale i v poušti. „Natáčeli jsme snad úplně všude. Jezdili jsme na koních i na velbloudech, jedli úžasná jídla. Byly to báječné dny, a i když jsme tvrdě pracovali, jsem smutná, že už je vše u konce,“ popisuje držitelka titulu Dívka roku 2016 Gašpárová.

Natáčení u Rudého moře probíhalo pod taktovkou režisérky Terezy Hirsch a kameramana Jakuba Veinlicha. Píseň, jehož klip bude hotový na jaře, bude součástí nového alba skupiny Perutě. „Já se ale možná těším ještě víc než všichni ostatní. Mám dobrý pocit z odvedené práce, celý tým byl super,“ pochvaloval si Milan Peroutka.

Reklama

Další články

Načítám