Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přišlo to jako blesk z čistého nebe. Snad nikdo nečekal, že slavná lyžařka Lindsey Vonn (36) a kanadský hokejista P. K. Subban (31) vstoupí do nového roku jako nezadaní. Pár ale po třech letech vztahu oznámil přátelský rozchod.

Ač se prý mají pořád rádi a pějí na sebe ódy, ve vztahu jim to neklapalo, a tak se rozhodli jít každý svou vlastní cestou. Blonďatá hvězda sjezdového lyžování a vítězka 82 závodů Světového poháru přitom loni o Vánocích netradičně jako žena požádala svého čokoládového krasavce o ruku.

K veselce už ale nedojde. Sympatickému páru to moc slušelo a snad na všech společenských akcích to mezi nimi viditelně jiskřilo. V kombinaci s půvaby nejkrásnější světové lyžařky byla radost na ně pohledět.

Vonn kromě hokejisty New Jersey v minulosti chodila také se slavným golfistou Tigerem Woodsem a čtyři roky byla vdaná za bývalého amerického lyžaře Thomase Vonna, jehož příjmení nadále používá.

Po vztahu s trenérem NFL Kenanem Smithem poznala hokejistu P. K. Subbana a vypadalo to, že lyžařka konečně našla štěstí v lásce. Ani tady ale bývalé sportovní hvězdě nebylo přáno. Jak moc jim to spolu slušelo, si připomeňte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám