Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tenhle rozchod nikdo nečekal. Bývalá úspěšná lyžařka Lindsey Vonn a kanadský hokejista P. K. Subban se po třech letech rozešli. A to byli zasnoubeni!

„Za poslední tři roky jsme s P. K. prožili úžasné věci. Je to laskavý, dobrý muž a někdo, kdo má u mě velký respekt. I tak jsme se ale po mnoha úvahách rozhodli pokračovat dál odděleně. Navždy zůstaneme přáteli a máme se pořád moc rádi. Prosíme vás o respektování našeho soukromí,“ informovala světoznámá lyžařka na sociální síti.

Slova plná chvály pěl na svou již expřítelkyni také hokejista New Jersey Devils. „Lindsey je jeden z nejhodnějších a nejstarostlivějších lidí, co znám. Navždy si v srdci uchovám naše společné chvíle jako páru a momenty, kdy jsme se spolu hodně nasmáli. Po mnoha úvahách jsme se ale rozhodli pokračovat dál odděleně. Zůstaneme navždy přáteli a nadále se máme velmi rádi,“ nechal se slyšet Subban, který stejně jako Lindsey požádal všechny o respektování jejich soukromého života.

Lindsey Vonn, jež je nejúspěšnější lyžařkou historie, přitom loni o Vánocích netradičně požádala svého čokoládového fešáka o ruku. Oba na sociálních sítích prezentovali svůj vztah na hodně žhavých fotkách. Vášeň ale z jejich vztahu vyprchala a ke svatbě nakonec nedojde.

Reklama

Další články

Načítám