Hlavní obsah
Článek

O herečce Yvettě Blanarovičové (60) je známo, že se absolutně neumí nudit. A to ani v době koronavirové, kdy jsou zavřená divadla, ve kterých účinkuje. Stále něco tvoří, učí se anglicky, věnuje se nadaci La Sophia, maluje a pracovní schůzky místo osobního setkávání dělá online. Nás zajímalo, jak letos herečka trávila trochu jiné Vánoce.

„Vzhledem k tomu, jaká je situace, jsme nemohli na Vánoce pozvat širší rodinu. Neviděli jsme se rok,“ sdělila Super.cz herečka, které každodenní život zpříjemňuje přítomnost její maminky. „Mamka je u mě od listopadu minulého roku. Štědrý večer je u nás spíše o radosti, že se sejdeme všichni u stolu,“ dozvěděli jsme se od Yvetty, která pravidelně hraje v muzikálu Kvítek mandragory a letos také zazářila jako Zdena v seriálu Ulice, jejíž postava trpěla Alzheimerovou chorobou a rozhodla se dobrovolně ukončit život eutanazií.

I když měla pracovně náročný rok, evidentně byla opravdu hodná. Pod stromečkem totiž našla spoustu dárků, které jí udělaly radost. „Dárků bylo hned několik, ale když pominu, že největším darem je pro mne, že jsme zdraví, tak mne nejvíc potěšilo několik dárků: kurz malování - na ten se opravdu moc těším, paleta štětců, domeček z perníku, vánoční panenka na okno, kabelka crossbody, a pak dárky od dětí z Talent La Sophia, ty mi vždy udělají obrovskou radost,“ dodala závěrem herečka, která se moc těší na návrat na divadelní prkna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám