Hlavní obsah
Článek

Ayanna Williams (54) z Houstonu si pěstuje své nehty 28 let. Dorostly do délky skoro 97 cm a Williams si díky nim v roce 2017 vysloužila zápis v Guinnessově knize rekordů. Nyní se je ale chystá prodat, a to za více než milión korun.

„Rozhodla jsem se, že je prodám. Před šesti lety jsem se rozešla s manželem a od té doby je to těžké, když mi nikdo nepomáhá. Trpím cukrovkou a nemohu si sama dávat injekce. Rozhodnutí jsem učinila před rokem, ale prodám je jenom za určitou cenu,“ nechala se slyšet Williams.

Ta s nehty pochopitelně nemůže ani mýt nádobí a oblékání je pro ni také oříškem. Nehty neplánuje ostříhat, dokud nebude mít kupce. Bohužel pro ni, nabídky se zrovna nehrnou. Nejvyšší, které dosáhla prostřednictvím Facebooku, byla něco málo přes 2000 za nehet.

„K manipulaci s telefonem používám tužku. Hodně mi pomáhají moje děti a vnoučata. Ti nejmladší jsou nehty úplně posedlí. Fascinují je, ale sranda končí, když za ně začnou tahat, protože to bolí,“ doplnila s tím, že si lidé často myslí, že s nehty nemůže dělat vůbec nic.

„Mohu dělat skoro všechno, jen na ně musím dávat pozor,“ vysvětlila, ale vzápětí přiznala, že se těší, až je sundá. „Budu si moci bez obav hrát s vnoučaty nebo řídit auto. Všechno dělám nyní velmi pomalu, nemůžu se dočkat, až mi věci nebudou trvat tak dlouho,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám