Hlavní obsah
Článek

První kouzelné Vánoce s dítětem mají za sebou Monika Bagárová (29) a Machmud „Mach“ Muradov. Ti prožili nejkrásnější svátky v roce nejen ve společnosti dcerky Ruminky, ale i dalších členů rodiny.

Vánoce byly opravdu kouzelné,“ svěřila se Super.cz Monika, která se s námi podělila i o roztomilé profesionální fotky v adventním duchu od fotografky Kateřiny Novákové. Ty rodinka použila mimo jiné jako PFko.

Svátky se nesly hlavně ve znamení sedmiměsíční dcerky, ale rodiče to s dárky pro dceru nepřeháněli. „Ruminka je ještě malinká. Dostala dárečky, které udělaly radost hlavně mně,“ usmívá se bývalá porotkyně soutěže SuperStar.

Focení probíhalo v pohodové atmosféře. „Na focení s dětmi jsem zvyklá. Ruminka je extra hodná holčička, takže to byla pohodová vánoční atmosféra," komentovala práci fotografka Kateřina Nováková.

Vzhledem k tomu, že má Monika s manželem a dcerou za sebou nemoc covid-19, nemuseli se příliš ohlížet na sociální distanc a strávili Vánoce i s Moničinými rodiči a sestrou, kteří žijí v Brně.

„Svátky trávíme vždy s celou rodinou pohromadě a jinak si to ani neumím představit. Vždyť hlavně o tom to je, o rodině, která je spolu,“ říká Monika Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám