Hlavní obsah
Článek

Krásná snoubenka miliardáře Karla Janečka (50) je těhotná. Lilia Khousnoutdinová (32) přiznala exkluzivně Super.cz, že čeká miminko. "Ano, jsem těhotná," řekla Super.cz Lilia. Pár má již dvouletou dceru Isabelu.

Lilia se zatím cítí dobře, byť připouští, že je to trošku náročnější. "Jde to, ale nosit dvouleté dítě na rukou v pátém měsíci není žádná sláva," míní.

Jejich početná rodina se stále rozrůstá. Lilia má z předchozího vztahu syna Lea, Janeček z manželství s první ženou Michaelou dcery Viktorii a Amálku a s druhou manželkou Mariem Mhadhbi syna Karla Janise. Doma mají Isabelu a Lea, ostatní děti je navštěvují.

Sám Janeček před časem řekl, že by mohl mít i dvanáct dětí a vůbec by mu to nevadilo. Teď prý otočil. „Myslím si, že mohu mluvit za Karla v tom, že se od bláznivé myšlenky dvanácti dětí posunul k tomu, že je lepší mít méně dětí, nebo je mít více od sebe, ostatně jeho dcery jsou dnes skoro dospělé, a věnovat se jim pořádně. Není to o číslech, ale o kvalitě,“ uzavřela s úsměvem Lilia.

Reklama

Další články

Načítám