Hlavní obsah
Článek

Natáčel nový videoklip k písni Nemám páru a seděl několik hodin na mrazu, i když ve vatovaném kabátě. Lídr kapely Olympic Petr Janda (81) si ve svém věku docela zahrával se zdravím. "Když chytnu jenom rýmu, budu rád," řekl Super.cz a klepal se u toho jako drahý pes.

A co ho to vůbec napadlo natáčet klip, když už patří mezi ohroženou skupinu? "Nemáme práci, už půl roku nemám co dělat. Je to příšerná situace. Jsem už sice v důchodu, ale něco dělat potřebuju. Tak jsme se v kapele dohodli, že budeme aspoň točit klipy, když už k nové desce Kaťata, která je naše dvaadvacátá řadová, nemůžeme udělat turné. Ale deska se naštěstí prodává senzačně," vysvětloval.

Koncertovat stihl aspoň přes léto, ale moc toho nebylo. "Letos jsme za celý rok udělali asi pětadvacet koncertů. A to je všechno," krčil rameny.

Na natáčení klipu se Jandovi sešla spousta známých tváří od herců Martina Dejdara (59) a Aleše Hámy (50) přes zpěváky Petra Koláře (56) a Michala Malátného až po fotbalovou legendu Antonína Panenku.

"Myslím si, že byli všichni rádi, že se aspoň na chvíli dostanou z té nudy a nicnedělání," myslí si. "Ze všech, které jsem oslovil, mě odmítnul jenom jeden, že má nějakou práci," dodal.

Reklama

Další články

Načítám