Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Yurimu Tolochkovi z Kazachstánu se konečně splnilo přání, když se v listopadu oženil se svou sex doll, již pojmenoval Margo. O měsíc později se mu však bohužel rozbila, a tak bodybuilder čeká, až mu manželku opraví.

„Je rozbitá. Právě ji spravují v jiném městě. Až se uzdraví, bude to dárek pro nás oba,“ sdělil Daily Staru.

Svatba kuriózního páru se měla původně uskutečnit v březnu, ale kvůli pandemii koronaviru ji museli posunout. Nakonec se jí účastnil i hojný počet svatebčanů.

Poprvé Yuri představil svou umělou partnerku světu loni. Nesetkal se ale s pochopením. „Když jsem sdílel její fotku se světem, hodně nás kritizovali. Měla z toho komplexy, tak jsem ji vzal k plastickému chirurgovi. Velmi ji to změnilo, nejprve jsem to špatně snášel, ale pak jsem si zvykl. Byla to skutečná klinika se skutečnými lékaři,“ popsal.

Tolochko v minulosti uvedl, že je Margo servírka a pracuje v baru. Tam se také seznámili, když ji obtěžoval jiný muž a Yuri zasáhl. Margo prý moc nevaří, ale miluje gruzínskou kuchyni. Prý také občas nadává, ale v jádru má dobré srdce, jako její majitel/manžel.

Reklama

Další články

Načítám