Hlavní obsah
Článek

Když se Britka Iris Jones (81) poprvé objevila v pořadu This Morning, spadla moderátorům čelist. Iris totiž nadšeně vyprávěla o svém partnerovi Mohamedovi, který je o 45 let mladší než ona, a při vyprávění zašla až moc daleko. Peprně popisovala jejich milostný život nebo to, jak jí “pochroumal sedlo“ hned při prvním setkání.

Ze vztahu seniorky pochopitelně nebyli nadšení její synové, o to hůř se jim poslouchalo její vystoupení v televizi, a tak se na nějaký čas s matkou rozkmotřili. Vánoce jsou ale svátky lásky a měly by se trávit s bližními. Iris se tak se syny Stephenem (54) a Darrenem (53) usmířila, aby s nimi mohla být na Vánoce.

„Moji chlapci se už smířili s tím, že je to vzájemné. Opravdu se oba milujeme,“ sdělila Jones Daily Mirroru. Synům nejspíš ani nic jiného nezbývalo, neboť se jejich matka za Mohameda nedávno provdala.

Iris a Mohamed se poznali loni prostřednictvím Facebooku a od té doby jsou nerozluční. Mladý Egypťan nicméně zatím nemá povolení k trvalému pobytu v Británii, a tak svou lásku vídá v poslední době hlavně přes web kameru. Vzali se v Káhiře během malého obřadu a hostina proběhla v KFC. Od té doby, co se začátkem prosince Jones vrátila do Británie, jí manžel velmi chybí.

„Je to velmi složité. Žila jsem s ním v Káhiře tři měsíce, ale tamní klima mi nedělá dobře. Řekla jsem mu, že se musí přestěhovat za mnou, ale zatím nemá povolení k pobytu. Chce sem přijet, aby se o mě mohl starat,“ dodala na závěr.

Související témata:
Seniorka

Reklama

Další články

Načítám