Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Veronika Fasterová (24) se věnuje karetnímu hazardu už víc jak dva roky, ale mezi hráčskou elitu se ještě zdaleka nedostala. Během posledního utkání ve svlíkacím pokeru málem skončila tak, jak ji příroda stvořila.

„U hráčského stolu se snažím zůstat co nejdéle, ale ve většině případů nakonec prohraju. Pro hezkou holku je dost těžký, prosadit se. Když většinou začnu sázet velké částky, tak mi nikdo nevěří, že na to mám karty. Neumím asi správně blafovat,“ říká bývalá účastnice reality show VyVolení, která během nebezpečné hry skončila jako první v podprsence a kalhotkách.

Někdo by se možná po takovéto prohře propadl studem. Modelka to ale brala sportovně. Vždyť se už taky nějaký ten pátek živí focením erotických aktů. „Když se vysloví moje jméno, tak si všichni vzpomenou právě na tohle. Existuje ale ještě v českém šoubyznysu někdo, kdo se nesvlíknul? Každý, kdo něco znamená, se nechal nafotit nahý," přišla s pozoruhodnou teorií Fasterová.

Za focení erotických fotografií se Veronika nestydí a nebojí si říct o honorář ve výši několika desítek tisíc korun „Jako jedna z mála modelek jsem komplet přírodní. Není na mě nic umělého a za to se dobře platí," píchla si do svých spoluhráček Romany Pavelkové a Dominiky Mesarošové Fasterová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám