Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Tom Selleck se zařadil po bok dalších kolegů, kteří se zapojili do takzvané 2020 Tip Challegne neboli „dýškové výzvy 2020“. K účtu na necelých 205 dolarů v italské restauraci v New Yorku připsal spropitné ve výši 2020 amerických dolarů, tedy víc jak 43 tisíc korun. Do vzkazu pro zaměstnance napsal, že upřímně doufá, že bude líp.

Sám se nepochlubil, o štědrosti kolegy informoval herec Donnie Wahlberg na Twitteru. „Zjistil jsem, že můj seriálový otec Tom Selleck (hrají spolu v seriálu Blue Bloods - pozn.) se štědrostí přijal dýškovou výzvu v restauraci U Elia na Upper East Side. Mám tě rád, táto. Nezačal jsem ji (výzvu), ale jsem hrdý, že jsem její součástí. A pro ty, kteří letos dali i malé spropitné - děkuji,“ napsal Wahlberg.

Výzva vznikla v lednu v Michiganu, kde obsluha jedné z restaurací obdržela dýško právě ve výši 2020 dolarů. Zmíněný Wahlberg a jeho manželka Jenny McCarthy pak v tomto trendu pokračovali a následně se přidali i další. Stejnou částkou přispěl mj. Harry Styles.

Reklama

Další články

Načítám