Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár týdnů před termínem porodu stihla Tereza Jelínková nafotit snímky do kampaně svatebních šatů. Vše se stihlo skutečně za pět minut dvanáct. „Mělo se fotit už před měsícem, ale bohužel kvůli pandemii se to neustále odsouvalo. Na focení jsme doufali, že ještě neporodím,“ řekla modelka Super.cz.

Těhotenství Jelínková prožila bez komplikací. „Cítím se krásně, i když poslední noci moc nespím a energie už není, co bývala. Pořád se ale snažím cvičit cviky pro těhotné a hodně mi pomáhají ledové sprchy,“ svěřila Super.cz.

Činorodá Tereza byla i po pracovní stránce. Ještě před narozením prvního potomka si stihla převzít Cenu pro Podnikavou ženu za svůj charitativní projekt Ouma pro Babičky na podporu seniorek, a také cenu The Cannes Corporate Media & TV Awards (festival věnovaný korporátním filmům, online médiím a televizním produkcím - pozn.) za produkci.

„Jsme jediní Češi v historii. Měli jsme jet na předávání do Cannes, ale to bylo bohužel kvůli koronaviru zrušeno,“ krčí rameny Jelínková, která se už soustředí na blížící se porod. Dítě modelka čeká se svým dlouholetým partnerem Michalem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám