Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka a manželka šéfa divadla Bez zábradlí Karla Heřmánka Hana (48) vypadá o pěkných pár let mladší. Skoro to vypadá jako by uměla zastavit čas. !

"Pořád se cítím stejně. Žiju hezkej život, to je taky důležitý. Věk si nepřipouštím, netrápím se tím," řekla Super.cz Hana Heřmánková.

Ve svých osmačtyřiceti letech má nejen mladistvý obličej, ale také dokonalou postavu.  "Zrovna jsem se o cvičení bavila s Petrou Buzkovou. Já chodila jen rok. V mládí jsem ale hodně tancovala, tak si to tělo zřejmě pamatuje," vysvětluje. "A včera jsem dostala s předstihem ježíška. Tajně mi včera přivezli nový stroj, takového toho pavouka a budu cvičit. Přála jsem si ho," prozrazuje.

Paní Hana nemá prý žádnou plastiku. Ani nevyhledává vyhlazení vrásek pomocí botoxu. "V životě jsem nebyla na botoxu. Fakt. Byla jsem jednou na specielních jehličkách - mezoterapii. Dostala jsem to jako dárek a od té doby nic. Pravidelně ale chodím na kosmetiku, ráda se nechávám opečovávat," přiznala Heřmánková, která ve svých 48. letech poprvé pózovala pro kalendář.

"Fotila jsem pro charitativní kalendář Osobnosti dětem, který dala do kupy Tamara Kotvalová. Hrála jsem si na hvězdu, modelku. Užívala jsem si to, přivezli mě limuzínou, oblékli, nalíčili, úžasně se o mě starali," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám