Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Shia LaBeouf (37) si zjevně nedělá vrásky z žaloby, kterou na něj podala bývalá partnerka, hudebnice FKA twigs. Nebo to alespoň nedává znát. Naopak, září štěstím po boku Margaret Qualley (26), dcery slavné Andie MacDowell.

Svou lásku neskrývají a v posledním týdnu jsou vyloženě nerozluční. Chodí společně běhat, nakupovat nebo na romantické večerní procházky.

Margaret si můžete pamatovat například z Tenkrát v Hollywoodu, kde v roli Pussycat sváděla Brada Pitta. Herečka naposledy randila s hollywoodským proutníkem Petem Davidsonem, i když známost dlouho nevydržela.

Minulý týden vyšlo najevo, že FKA obvinila LaBeoufa ze sexuálního napadení, ublížení na zdraví a emočního týrání. Jejich loňský románek popsala jako “nekonečné týrání“ a zastala se jí i zpěvačka Sia, která tvrdí, že má s hercem také špatné zkušenosti. A není jediná.

LaBeouf byl v minulosti ženatý s herečkou Miou Goth, které během turbulentního vztahu dokonce vyhrožoval smrtí. Herec má špatnou reputaci i ve filmovém průmyslu. Výbuchy vzteku a opilecké eskapády vedly k několika zatčením a pobytům v léčebnách. Herci nakonec zjistili posttraumatický syndrom, s nímž se v posledních dvou letech léčí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám