Hlavní obsah
Článek

Ještě pár dní před Štědrým dnem fotila Beata Rajská (61) ve vánočně vyzdobeném zámku Loučeň modely z kolekce. „Před začátkem adventu jsem tady točila videa kolekce Kabaret 2021. V té době se tady zrovna instalovaly stromečky a mně bylo líto, že to nemám zachycené, tak jsme se sem ještě vrátili. I stromečky jsou totiž součástí lifestylu a rozhodla jsem se, že tady něco nafotíme,“ vysvětlila Super.cz svou aktivitu Beata.

Vzhledem k tomu, že návrhářka už má odrostlé děti, s manželem Liborem tráví svátky doma na Vysočině v podstatně klidnějším duchu. „Dříve jsem pekla a zdobila perníčky pro celou rodinu. To byla moje práce. Teď dělám jen adventní věnce a svícny. Můj manžel o mně říká, že jsem pyromanka, protože u nás doma stále něco hoří,“ směje se Beata.

Návrhářka se slovenskými kořeny ráda vzpomíná na slovenské obyčeje. „Doma jsem neprosadila kapustnici. Strašně mi chybí opekance, typické liptovské jídlo. Jsou to takové koblížky, které se upečou s předstihem. Pak se znovu uvaří v mléce a podávají se s mákem, nebo brynzou. Některé jsou sladké, jiné slané. To jsem ale u nás doma v domácnosti neprosadila,“ krčí rameny Beata Rajská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám