Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předtím než Lucie Plekancová Vondráčková (31) porodila svého prvního syna Matyáše, stihla vedle filmu Labyrint, v němž ztvárnila jednu z hlavním postav, natočit také napůl animovaný videoklip ke své romantické písni Vánoční přání. A v něm to zpěvačce neuvěřitelně sluší. S natočenými vlasy a jemným líčením vypadá v zasněžené krajině jako cukrová panenka. „Chtěla jsem, aby bylo Vánoční přání echt vánoční,“ usmívá se Lucie.

Klip se natáčel v Kanadě, kde Lucie se svým manželem Tomášem Plekancem a synem žije. „Většinou jsem v klipech radši obrazově minimalistická, ale k Vánocům mám tak speciální vztah, že bez stromů pocukrovaných sněhem a bez světel jako z filmu Sám doma jsem si tuhle písničku neuměla představit,“ říká Lucka.

Druhý hlas v duetu z úspěšného alba Dárek patří Lucčině kolegovi z divadla Radimu Schwabovi. „Radim má hlas jako zvon a náš duet byl jeho nápad. Bylo to moc fajn setkaní,“ přiznala Lucie, která se těší na první Vánoce, jež stráví jako vdaná paní a máma malého syna.

Reklama

Další články

Načítám