Hlavní obsah
Článek

Začátkem dubna přivede Zorka Hejdová (33) na svět své první dítě. Moderátorka zatím úplně netuší, kdy se vrátí zpátky do práce.

„V rádiu se bavíme o různých variantách, protože i oni vědí, že se to nikdy nedá úplně naplánovat. Zatím nechci nic plánovat, protože já si to můžu nějak navrhnout, ale miminko se může rozhodnout jinak,“ krčila v rozhovoru pro Super.cz rameny Zorka.

Moderátorku jsme potkali na otevření nového showroomu s luxusními kočárky v době, kdy byly ještě obchody otevřené, a tak nás zajímalo, jestli už mají s manželem Mírou jeden vybraný. „Na rozdíl od mých ostatních těhotných kamarádek jsem ještě nic moc neřešila. Kočárek je to jediné, co mám už vybrané,“ říká Zorka, která není pověrčivá, a tak si ho klidně přiveze domů. „Budeme ho mít klidně doma a budeme se na něj koukat.“

A jakému typu kočárku dala nakonec přednost? „Nebude to žádná extravagance. Bude ale určitě elegantní, čistý a minimalistický,“ rozpovídala se moderátorka.

Jelikož Zorka a Míra oficiálně neprozradili pohlaví miminka, snažili jsem se moderátorku nachytat a vymámit informaci dotazem na barvu kočárku. Nepodařilo se. „Bude černý a tím asi nikomu nenapovím,“ smála se Hejdová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám