Hlavní obsah
Článek

Teprve 24letá instagramová influencerka Josi Maria podlehla následkům zákeřné nemoci. Krátce před smrtí se fanouškům na sociální síti svěřila, že trpí anorexií. Během dovolené na Kanárských ostrovech se jí zastavilo srdce.

O smrti německé hvězdy internetu informovalo DE24. Usnula v náručí kamarádky a už se neprobudila, píší. O své nemoci veřejně promluvila teprve nedávno. Zveřejnila i fotografie své děsivě vychrtlé postavy.

„Chci se podělit o své myšlenky, protože aktivně bojuji s anorexií,“ přiznala u jednoho z postů. „Myslím, že bychom se neměli stydět za své duševní nemoci. Chci vzkázat všem, kdo o sobě pochybují, že jste báječní a neměňte se,“ snažila se namotivovat sledující.

K modelčině smrti se na sociální síti vyjádřila její maminka. „Byla jsi andělem na Zemi. Milovali jsme tě a obdivovali za to, jak statečně jsi bojovala se svou nemocí. Přesto jsme jen bezmocně přihlíželi, jak jsi svůj boj prohrála. Měla jsi tolik plánů, navždy zůstaneš v našich srdcích. Moc mi chybíš,“ vzkázala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám