Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Toto video by mělo mít varování: před obědem se ho nedoporučuje zhlédnout… Moderátor rádia Bonton Marek Fottr (28) se po Leoši Marešovi (47) také vrhl na hudbu a jeho první klip působí dost provokativně.

Na rozdíl od slavnějšího kolegy ale umí navíc zpívat a snaží se bojovat za sebevědomí fortelnějších spoluobčanů. Přiznává také lásku k bokům Ewy Farne. Marek Fottr vystupuje v roli svého nalezeného bratra, který se jmenuje Marra – Kluk akorát a ve stejnojmenném klipu ukazuje vyvalené břicho, přecpávání se rychlým občerstvením i sladkostmi.

„Že mi chutná, není přece hřích, dobrej burger dám si na talíř. Já jsem gurmán, velkej labužník, dobrý jídlo si dám na talíř. Protože Jsem kluk akorát a mám se rád,“ zpívá spíkr ve svém praštěném videoklipu, který samozřejmě některé diváky okamžitě znechutil, další ale chytlavou písničku nemohou dostat z hlavy.

„Marra chce hlavně poukázat na to, že i když je někdo kvůli své váze šikanovaný, není důvod nemít se rád. Každý jsme jedinečný a originál. Přiznávám, že jsem se při natáčení sám musel někdy přemlouvat, ale říkal jsem si, že když už do toho jdu, tak se vším všudy a naplno,“ vysvětlil Super.cz Marek Fottr.

„Je třeba si umět ze sebe udělat srandu. A protože se teď sám snažím zhubnout a cvičit, budu to snad mít jednou jako vzpomínku na to, jak jsem dřív vypadal,“ dodal sympatický moderátor, kterého diváci mohou znát nejen z rádia, ale dřív i z televize Prima Cool.

V textu Fottr zmiňuje i populární zpěvačku. „Miluju Ewu Farnou, ona je kus, je prostě božská, sexy holka jak lusk… Evička má boky jako skříň a já mám nohy jako bejk,“ zní ve videoklipu, v němž se posmrtně objeví i Helena Růžičková.

„Líbí se mi, jak si Ewa dokázala povznést nad kritiku, a ještě z písničky o svém údajném nedostatku udělala jeden ze svých největší hitů. Za to zaslouží respekt,“ dodává Marek s tím, že další bizarní videoklip slibuje už na jaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám