Hlavní obsah
Článek

Od komedie Ženy v běhu krásnou herečku Veroniku Khek Kubařovou (36) ve filmech moc nevídáme, na televizních obrazovkách ovšem zářila ve StarDance, jehož poslední ročník vyhrála. Nyní má při filmování pořádně našlápnuto. Role dostala ve filmech Vyšehrad, Přání Ježíškovi a nejnověji v romantické komedii Jedině Tereza.

Ta vypráví příběh vztahu dvou lidí, který se ocitl v tom nejkritičtějším bodě – těsně před rozpadem. Co udělá zamilovaný člověk, aby takový rozpadající se vztah zachránil? Úplně všechno. Navzdory tomu, že ho čekají četné nástrahy, omyly a fatální nedorozumění. Láska prostě bolí. Tak zní charakteristika snímku.

Partnerem Kubařové bude na filmovém plátně charismatický Igor Orozovič. Ztvárňují pár, který je spolu už střední školy. Pak dojde ke krizi, kdy se partner snaží zachránit vztah. V dalších rolích snímku v režii Jaroslava Fuita se objeví David Matásek, Lenka Vlasáková, Matouš Ruml, Emma Smetana, Václav Kopta, Jiří Vyorálek a Iva Janžurová. Natáčení je naplánováno do 9. ledna 2021, premiéra pak na podzim téhož roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám