Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návrhářka Debbie Wingham (33) navrhuje oblečení, doplňky, umělecká díla, novinové dorty nebo jiné dárky pro zámožné klienty. A o některé své výtvory se nyní podělila se světem.

K prvním narozeninám syna si u ní například jeden ruský pár objednal vojáčka s bubínkem Louis Vuitton za více než 7 miliónů korun.

Wingham je také autorkou nejdražšího vánočního stromu na světě, který si u ní loni objednal Hotel Kempinski Bahia. Stál více než 342 miliónů a byl ozdoben drahými kameny, diamanty, mini kabelkami nebo sladkostmi.

Z její dílny pocházejí také někdejší nejdražší boty světa za skoro 320 miliónů, které vyrobila k šatům Red Abaya v hodnotě více než 362 miliónů.

Debbie, která navrhuje už od svých 13. let, recykluje luxusní kousky a dávám jim novou podobu. Ve světě módy a designu promuje především udržitelnost a dokazuje tak, že i tímto způsobem se dají vytvářet originální kousky pro zákazníky s vytříbeným vkusem a naditou peněženkou.

Reklama

Další články

Načítám