Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je evidentní, že má Jana Tvrdíková slabost pro fotbalisty. Její první velkou láskou byl Filip Jeřábek, student a profesionální trenér mládeže ve Slavii. Nyní vyšlo najevo, že vítězka českého finále Schwarzkopf Elite Model Look 2016, která zvítězila i ve světovém finále pořádaném v Lisabonu, randí s Ondřejem Kolářem, který je pro změnu ve Slavii známým brankářem.

Vztah topmodelky a fotbalisty netrvá dlouho. „Známe se s Ondrou již dlouho, ale dohromady jsme se dali až před nedávnem. Rozuměli jsme si a pozval mě na kafe,“ svěřila se v rozhovoru pro Super.cz Jana, která zároveň upřesnila, jak dlouho jejich vztah trvá: „Jsme spolu plus minus měsíc.“

Někoho možná překvapí, že po tak krátké době sdílí pár společný byt. „Ve společně domácnosti je nám spolu moc hezky,“ culí se modelka z agentury Elite Prague a jedním dechem dodává: „Snažíme se být většinu času doma, abychom se někde nenakazili. Trávíme čas většinou v Praze a pak, když je více volna, jezdíme do Liberce. Tam pak podnikáme procházky v přírodě.

Je osvědčeným pravidlem, že se dvojice nejlépe pozná na cestách. Jana a Ondřej ale vzhledem k aktuální situaci společnou dovolenou nechystají. „Společnou dovolenou zatím neplánujeme, už kvůli tomu, co se děje v dnešní době. Ale určitě, až se to uklidní, tak někam vyrazíme.

Samozřejmě nás zajímalo, co na Janin vztah říká její otec, boss Slavie Jaroslav Tvrdík. „Taťka s Ondrou se znají dlouho. Vždy si rozuměli a to se nezměnilo. Ze začátku se smál a nevěřil, ale je rád, že jsme spolu šťastný,“ prozradila Super.cz Jana Tvrdíková.

Reklama

Další články

Načítám