Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při natáčení finálového večera soutěže Anděl mezi zdravotníky, jehož výsledky budou známé dnes večer, jsme se setkali také s dcerou prezidenta Miloše Zemana. Kateřina Zemanová převzala povinnosti týkající se prezidentského nadačního fondu. "Věnuji se mu od března, kdy jsem se vrátila z Británie," řekla Super.cz.

V této roli předávala i šek na jevišti. "Jsem ráda, že jsem se celého tohoto projektu mohla zúčastnit. Pracujeme s nadací také pro Klokánek, maminky samoživitelky nebo domovy seniorů. Nově se zaměřujeme i na lidi, kteří byli nějakým způsobem postižení pandemií koronaviru. Dělám to strašně ráda a jsem ráda, že se nadační činnost za tenhle rok někam posunula a mohli jsme pomoct hodně lidem," svěřila Kateřina, která zastupuje Nadační fond prezidenta republiky Miloše Zemana.

Koronavirus postihl svým způsobem i ji, protože musela přerušit studium v Británii. "Vrátila jsem se v březnu, od té doby jsem na home office jak pracovně, tak studijně. Uvidíme, jak se tam bude měnit situace, když už se v Británii začalo očkovat," krčí zatím rameny nad možností, kdy se bude moci ke studiu vrátit.

I když prezident uvedl, že má strach z jehel a tím pádem bude sám ještě nad vakcinací přemýšlet, Kateřina po něm fobii nezdědila. "To určitě ne. A myslím, že i on zastává stejný názor, jen se těch jehel bojí, s tím se nedá nic dělat. Určitě bych možnosti očkování využila a byla bych za ni strašně moc ráda," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám