Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Hrušková (68) se proslavila rolí Popelky, kterou natočila před 51 lety. První představitelku dívky s tvářemi umouněnými od popela poznávají fanoušci i po letech, a herečka je za to ráda.

Ráda si také natáčení připomíná, i když už tady spousta jejích kolegů není. „Samozřejmě na to vzpomínám ráda. Je to čím dál nostalgičtější, protože nás už je strašně málo, kteří jsme naživu. Jenom já, princ Jirka Štědroň, zlé sestry a Toník Navrátil, který hrál kočího. A to je všechno. Je to spíš takové dojemné,“ svěřila Super.cz Hrušková.

Po ní známou pohádku natočila Libuše Šafránková, která je hvězdou filmu Tři oříšky pro Popelku.

Co se týče pracovních aktivit, Hrušková ani její muž Jan Přeučil nelení, ale jako všichni umělci čekají, co nový rok přinese. Plánů mají spoustu. „Máme na příští jaro plný kalendář, co se týká dětského divadla, tak uvidíme, jak nám příroda povolí a nepovolí,“ krčí rameny.

Hrušková je také autorkou knihy o Popelce a letos napsala Motivační diář. „Tam jsou rady například od Libušky Šafránkové nebo Zlaty Adamovské a dalších úžasných žen, kterých si vážím a které mají dalším ženám, co říct,“ vypočítala herečka.

Do nového roku si s manželem přejí hlavně zdraví. To na videu popřáli také čtenářům Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám