Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlos Terminátor Vémola (38)a jeho partnerka Lela Ceterová se připravovali celý týden na velký den. Jejich dcera Lili slaví 18. prosince 1. narozeniny. Pár jí připravuje velkou oslavu, na které nebude chybět rodina a nejbližší přátelé. Do Česka také přijely Karlosovy děti z předchozího vztahu.

Vánoční stromeček i výzdobu na oslavu už mají hotovou. "Stromeček u nás asi ale brzy zruším. útočí na něj Lilinka, Elza i pes. Neustále uklízím bordel. Nejradši bych ho pověsil na strop. Ale to by nepomohlo, je čtyřmetrovej. Každý zvíře na něj útočí. Nevím, jestli kolem něj nepostavím plot," prozradil Karlos Ondřejovi Novotnému v jeho pořadu MMA letem světem.

"Letos poprvé budou na Vánoce v Čechách, za ty roky, co nejsem s bývalou, je to opravdu poprvé," prozradil Karlos. Tradiční české menu mít ale nebudou. Karlos se připravuje na zápas. " Bude krocan, rýže, brokolice. Bude to takový americký Štědrý den, jsem v tréninku. Druhý den jedou k mojí mámě, kde už si to užijou víc. Tam už si dají všechny dobroty, které já nesmím vidět. Nedokázal bych si to odepřít, takže s nimi pojede jen Lela," dodal zápasník MMA.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám