Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takové fotky by chtěl pod stromečkem rozbalit snad každý. Bára Mottlová (37) se rozhodla, že ani letos nevynechá možnost nafotit sérii vánočních snímků. A nutno říct, že na modelku a herečku jen v prádle je opravdu božský pohled.

S fotografkou Markétou Charvátovou Bára spolupracovala již několikrát a vždy z jejich spolupráce vzešel skvělý výsledek. Jinak tomu není ani tentokrát. Mottlová v bílém krajkovém prádle vypadá svůdně a žensky. Nutno říct, že takovou figurou by se chtěla chlubit nejedna žena.

Focení si Bára Mottlová jako vždy užívala, letošní svátky však nebude trávit v rodné kotlině, ale vycestuje do zahraničí. „Bude to letos úplně poprvé, co jsem přes svátky jinde než u domácího krbu. Nahrála tomu dost nepříznivá atmosféra s těmi všemi zákazy a omezení. Potřebuji svobodně dýchat, a to naštěstí v teplých zemích jde,“ svěřila se Super.cz herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám