Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sara Hamilton (30) z Manchesteru zažila v posledních čtyřech letech mnoho tragédií. Její syn Oscar (2) se narodil fyzicky postižený a nemůže tak chodit ani stát. Sara se o něj stará na plný úvazek.

Sara s manželem mají doma netradiční vánoční stromeček.

V roce 2016 porodila mrtvého chlapce, Caleba. O necelé dva roky později potratila ve 14. týdnu těhotenství. Čekala dceru, které říkala Neveah-Gracie. V březnu 2018 přišla v 10. týdnu o syna Teddyho. A poslední ránu jí zasadil osud minulý měsíc. V 9. týdnu těhotenství opět přišla o miminko, kterému říkali Cubbie.

S manželem Reecem se proto rozhodli pojmout Vánoce trochu jinak. Stromeček ozdobili věcičkami nenarozených dětí včetně pupečních šňůr, vlásků, snímků z ultrazvuku nebo oblečení.

„Začali jsme takhle zdobit stromek minulé Vánoce. Nemohli jsme je slavit doma, protože byl náš syn Oscar 17 měsíců v nemocnici,“ podělila se na sociální síti.

„Chtěli jsme, aby naši andílci byli součástí Vánoc. Nemohli jsme s nimi strávit čas, tak jsme využili věci z naší krabice vzpomínek. Ta obsahuje otisky jejich ručiček, pupeční šňůru, vlásky, čepičky, plyšové medvídky a další věci,“ popsala.

A tradici hodlá pár zachovat i v příštích letech. Když se Sara podělila o fotky stromku na sociálních sítích, mnohé její sledující to vzalo za srdce.

Se synem Oscarem

„Mám postiženého syna, který musí dýchat s přístrojem, má mozkovou obrnu, epilepsii, selhávají mu střeva a mnoho dalšího. Tohle budou jeho třetí Vánoce, ale první, co je doma z nemocnice,“ dojala sledující.

„Miluje světýlka, která už vnímá o něco intenzivněji. Chápu, že se můj stromek možná nebude líbit každému, ale já ho miluji, a přeji všem veselé Vánoce,“ doplnila na závěr postu.

Od sledujících se pak dočkala kondolencí a obdivných komentářů. Většina rodině vzdávala hold za jejich sílu a odhodlání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám