Hlavní obsah
Článek

Její kariéra odstartovala v roce 1999 hitem Genie in a Bottle a nyní popová ikona Christina Aguilera (43) slaví 40. narozeniny.

Za 21 let v hudebním světě vypustila do éteru osm studiových alb, ze kterých vznikl nespočet hitů. Zároveň se také objevila v hlavní roli ve filmu Varieté, kde si zahrála po boku Cher, a poté ještě ve filmu Zoe, kde měla jednu z vedlejších rolí.

Christina za svou kariéru párkrát změnila image a jednu chvíli nosila i černé vlasy, ale velice rychle se zase vrátila ke své ikonické blond a červeným rtům.

Aguilera byla jednou vdaná a z manželství s Jordanem Bratmanem má syna Maxe (12). Už šest let je ale zasnoubená s Mattem Rutlerem, se kterým má dceru Summer Rain (6).

Během svého působení v záři reflektorů si Christina prožila i několik váhových výkyvů, které jí ale nikdy neubraly na jejím sex-appealu. Ten umí zvýraznit hlubokými výstřihy, jež nosí tak ráda i na svá vystoupení, a nejednou se jí drala ňadra ven z výstřihu. Jen se podívejte do galerie, jak umí zpěvačka oslňovat svým dekoltem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám