Hlavní obsah
Článek

Vánoce letos pojme herečka Malvína Pachlová skromně. Super.cz prozradila, že pod stromečkem nebudou dárky, a když už, tak pouze maličkosti.

„Letos je kvůli covidu finanční stránka dost smutná, takže mám radost, že jsme se na všech frontách domluvili, že si nic dávat nebudeme, a že to bude o tom, že strávíme společně čas. Strašně se mi ulevilo,“ řekla nám krásná blondýnka v Divadle Broadway, kde zkouší na premiéru muzikálu Láska nebeská.

Kde letos stráví svátky, ještě neví. Po rozchodu s dlouholetým partnerem z Kolumbie má hvězda seriálu Ulice novou lásku, jak odtajnila v jednom z rozhovorů, a tak se nabízí, že by mohli strávit Vánoce společně. „Má rodina na mě tlačí každý den, abych se už vyjádřila, kde budu na Štědrý večer a já vlastně pořád nevím a uvidím, nechám to ještě plynout,“ říká Malvína.

Podobně jako ostatní umělce, i oblíbenou herečku přinutila koronakrize vyzkoušet něco nového. Uplatnila svou manuální zručnost. Navíc může potěšit své blízké pod stromečkem dárky vlastní tvorby.

„Letos vyrábím vánoční ozdoby. Ne, že bych je úplně chtěla vyrábět, ale prostě nebyly peníze a přišla mi super tahle možnost, takže mám papírové ozdoby a mám z nich radost, jsou krásné a možná se mi líbí víc než kupované. Ale bez covidu by to možná nevzniklo,“ přiznává s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám