Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý rok jezdí Simon Cowell (61) se svou rodinou na Barbados a nevynechal ani letos, kdy cestování komplikuje pandemie koronaviru.

Na dovolenou vyrazil obávaný porotce talentových soutěží a úspěšný hudební producent s celou svou rodinou. Tedy s Lauren Silverman a jejich synem Erikem, který na Valentýna příštího roku oslaví už sedmé narozeniny.

Simonova partnerka Lauren vypadá ve svých 43 letech senzačně a na dovolené se ukázala na pláži v sexy bílých bikinách s kalhotkami s vysokým pasem.

Silverman na svého muže stále dohlíží, protože to ještě není tak dlouho od chvíle, kdy si ošklivě poranil záda při zkoušení nového elektrokola. Cowell musel v srpnu prodělat několikahodinovou operaci a následnou rehabilitaci. Po svém zranění tehdy na sociálních sítích radil všem sledujícím, aby si vždy u elektrokola přečetli předem návod, než na stroj usednou. Vlastní zkušenost ho víc než poučila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám