Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) má doma kopii svého manžela. Pepa junior se prý svému tatínkovi Josefovi podobá nejen fyzicky, ale má podobnou povahu. Doma je tak hodně veselo. Z otcovství je nadšena i hlava rodiny, a tak má Vendula doma rodinnou pohodu.

„Ty rána,všechno se nám změnilo. Nejlepší jsou debaty o prdech, v 99 procentech jde o ho…,“ smála se prezidentka Kapky naděje. Ta má teď doma nového "šéfa".

Josef Pizinger přebaluje malého Pepu.

„Těšila jsem se na malýho. Než se narodil, tak jsme si s holkama říkaly, jak asi bude vypadat. No mohlo mi dojít, že to bude kopie tatínka. Dokáže být milej a vzteklej po něm. V obou případech vždy vše odpustím. No a tak zase další chlap mě umí dostat. Malej Josef je opravdu vedoucím celé rodiny a jejího okolí. A ani o tom neví. Vždycky na nás vycení dásně a my se můžeme zbláznit a rozněžňujeme se nad ním. A teď budeme mít šanci se od něj učit, jak se má žít,“ dodala Pizingerová nad rodinnými snímky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám