Hlavní obsah
Článek

Herečka Jennifer Aniston (42), která byla nedávno oceněna titulem Nejvíc sexy žena všech dob, přiznala, že si trochu dopomohla ke svému mladistvému vzhledu. Bývalá manželka Brada Pitta (60) podstoupila botoxové umrtvení mimických svalů a vyhlazení vrásek. Zároveň se ale nechala slyšet, že už by tuto proceduru nepodstoupila, protože vedlejší účinky této látky jsou prý hrozivé.

„Lidé si myslí, že jsem měla hodně botoxových injekcí, ale není to pravda. Neříkám, že jsem je nezkusila, ale vidím, jak tomu lze propadnout. Všechny ty kosmetické úpravy jsou pro mě trapné,“ tvrdí hvězda z oblíbeného televizního seriálu Přátelé.

Aniston je známá tím, že o sebe hodně dbá. I přesto, že je jednou z nejhezčích hereček Hollywoodu, v dětství měla ze svého vzhledu mindráky. “Byla jsem baculatá. Navíc mi trvalo dlouho, než jsem přestala používat make-up jako druhou tvář a začala se cítit pohodlně ve vlastní kůži.“

Herečka v současné době chodí s hercem Justinem Therouxem a vypadá to, že jsou spolu velmi šťastní. Americký časopis Star nedávno dokonce přišel s informací, že Jennifer čeká dvojčátka. Jestli je to ale pravda, ukáže až čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám