Hlavní obsah
Článek

Tahle dieta mohla stát Robbieho Williamse (50) život. V době, kdy jeho jídelníček obsahoval velké množství ryb, málem zemřel na otravu arsenem a rtutí.

Na přítomnost látek v těle se nechal testovat jen proto, že na tom trvala jeho žena Ayda Field (41). Ta ho poslala k lékařům, což mu v podstatě zachránilo život. „V té době jsem jedl ryby dvakrát denně a dostal jsem nejvyšší otravu rtutí, jakou můj lékař kdy viděl,“ vzpomínal v rozhovoru pro Radio X Robbie.

„A víte, co mě napadlo, když jsem to slyšel? Já jsem vyhrál! Takhle pracuje moje ego, stačila jen věta ‘máte nejvyšší…’ Opravdu jste řekl nejvyšší? Děkuji! Jsem vlastně vyhrál cenu rtuti,“ zasmál se celé situaci zpěvák.

„Moje žena je neurotická,“ osvětlil celou situaci s testy na obě látky Williams: „Sama chodí na různé testy pravidelně a posílá na ně i mě. Teď mohu jen říct: díky Bohu za to, jaká je! Mohl jsem zemřít na otravu. Následující den jsem se pustil do rostlinné stravy.“

Robbie a Ayda se vzali v roce 2010 a mají spolu dvě dcery Theodoru (8), Colette (2) a dva syny Charltona (6) a Beaua, jehož narození oznámili letos na Valentýna. Obě mladší děti odnosila a porodila páru stejná náhradní maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám