Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Experti v show Svatba na první pohled dali dohromady páry, které se poprvé viděly až u oltáře. Novomanželé hned poté odjeli na svatební cestu a následně si vyzkoušeli společné bydlení. Po třiceti dnech došlo na velké rozhodnutí, kdy si páry měly říct, zda spolu ve vztahu chtějí pokračovat, nebo se jejich cesty rozejdou.

Citově založený kurýr Radek se sympatiemi ke své pohledné nevěstě Simoně netajil. Srdce blondýnky se mu ale nakonec získat nepodařilo. U závěrečného rozhodnutí došlo k vypjatým emocím a Radek opět neudržel slzy na uzdě. Tak trochu všichni čekali, že on by se Simonou rád zůstal. A to se potvrdilo.

„Jsi ta nejúžasnější bytost, kterou jsem potkal za poslední tři roky. Prostě bych asi chtěl, aby to skončilo tak, že bychom zůstali spolu,“ řekl své nevěstě slzící Radek. Blondýnka ho ale odmítla.

Ač se snažila, jiskra nepřeskočila. „Myslím si, že jsme si na sebe za ten měsíc zvykli a prožili jsme toho spoustu, ale mezi námi jsou určité rozdíly, které by v dlouhodobém horizontu nefungovaly,“ měla jasno Simona.

„Vážím si tě moc jako člověka, ale na pokračování nějakého mileneckého vztahu to asi z mé strany není. Mrzí mě, že se kamarádská rovina u mě nepřehoupla někam dál, a prostě tam necítím něco víc než to, že tě mám ráda jako kamaráda, promiň,“ odmítla pokračování manželství Simona.

Radek vzal odmítnutí statečně, ale moc ho mrzelo. „Chtěl jsem, aby to skončilo opačně, to je jasný, ale Simona i tak zůstane navždy v mém srdci,“ míní Radek, který si neumí představit, že by už Simonu neměl nikdy vidět. V tom se ale shodli oba a jako kamarádi chtějí fungovat i nadále.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám