Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Cher (77) popsala incident, který se jí přihodil v roce 1982 v New Yorku na cestě do divadla Broadway. Napadl ji muž, a kdyby tehdy nebylo fanoušků, možná by došlo na nejhorší.

„Vždycky mě vysadili před divadlem, když jsem hrávala na Broadwayi. Myslela jsem, že mi ten muž jde potřást rukou, ale on mi ji zkroutil za zády a strkal mě do uličky. Vyhrožoval, že jestli vydám hlásku, zabije mě,“ popsala v rozhovoru pro G2 Magazine listu The Guardian.

„Dva fanoušci, z nichž se později stali moji přátelé, to viděli. Začali křičet, běželi mi na pomoc a útočníka zahnali.“

Od té doby se Cher po koncertech ani před nimi nepohybuje na ulici, kde by k ní měli přístup cizí lidé. Legendární zpěvačka v době incidentu účinkovala ve hře Spolek přátel Jamese Deana. Servírka Sissy byla její první velká role na divadle a odehrála více než 50 představení.

Aktuálně se Cher věnuje bojům za práva zvířat. Rozjela kampaň na záchranu poslední žijící gorily v Thajsku. Kvůli gorile dokonce kontaktovala thajského ministra životního prostředí. Bojovala také ale například za záchranu “nejosamělejšího slona světa“ a jiná uvězněná zvířata. Slon byl nakonec přemístěn do kambodžské rezervace, kam ho sama doprovodila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám