Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před svátky se Dominika Gottová (50) rozhodla udělat dobré gesto. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) se vydala na kliniku hematologie, kde se její otec léčil. Nemocnici předala šek na 50 tisíc korun jako poděkování za jejich péči ve zpěvákových nejhorších chvílích.

„Předávala jsem šek na 50 tisíc korun z části výdělku z knihy Poslední roky s Karlem, kterou jsem psala já společně s Lubošem Procházkou. Je to poděkování za jejich péči. Poděkovala jsem panu profesorovi Trněnému osobně,“ řekla Super.cz Dominika.

Poděkovala mu za to, jak se o Karla Gotta starali. Prof. Trněný se prý nechtěl fotit s tím, že je lékař, a ne známá osobnost. Peníze půjdou přímo klinice hematologie.

„Cítím to jako správnou věc. Jako odměnu za to, že byl (otec) v dobrých rukách. Takhle fantastickou péči by nikde jinde neměl,“ dodala Gottová ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí.

Vánoční svátky nejstarší dcera Karla Gotta stráví se svou maminkou v domě seniorů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám