Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patnáct let čekala partnerka Jakuba Koháka (49), než se známý herec, bavič a moderátor vysloví se žádostí o ruku. Učinil tak nyní, začátkem prosince, a Super.cz prozradil, jak osudový den probíhal, a kdy by mohla být veselka. „Bylo to v kruhu našich známých, které jsme domů pozvali na večeři, samozřejmě za všech bezpečnostních opatření,“ řekl nám s humorem sobě vlastním.

Přestože okatá romantika a žádost o ruku v restauraci nebo při západu slunce pro něj příliš není, postaral se o dojemný moment, který budoucí nevěstu rozplakal. Během žádosti o ruku hrál u nich doma na staré piano klavírní virtuos a zazněly písně od Johna Lennona. S přítelkyní Bárou má Jakub Kohák dva syny, desetiletého Honzu a čtyřletého Wolfganga, který dostal jméno po jednom z nejznámějších hudebních skladatelů.

Zásnubní prstýnek u sebe herec a bavič nosil řadu let. „Nekupoval jsem ho, dostal jsem ho od tety z Ameriky, která ho měla po prababičce,“ svěřil.

Kdy veselka proběhne, zatím neví. „Myslím, že během nouzového stavu neplatí pravidlo do roka a do dne. Chtěli bychom tam mít naše kamarády a blízké, takže to může proběhnout za rok, za dva nebo třeba za 10 let,“ vtipkuje Kohák.

Výběr místa a způsob, jakým obřad proběhne, nechává na své partnerce. „Je to hlavně její den, takže tohle všechno nechám na ní, jsem klidně pro klasiku, kostel, úřad, ale i pro nějakou louku,“ uvedl.

Že by k jeho rozhodnutí dopomohla pandemie a mnoho času stráveného s přítelkyní doma, s úsměvem popírá. „To já jsem věděl už dávno, co mám doma! Jen jsem si řekl, že přišel ten správný čas,“ dodává Jakub Kohák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám