Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lana Del Rey (35) se údajně zasnoubila se zpěvákem Claytonem Johnsonem (31). Spekulace rozvířila, když se v The Tonight Show Jimmyho Fallona objevila s diamantem na onom prstě.

Fanoušci si všimli prstenu na zpěvaččině levé ruce.

Se svým současným partnerem se zpěvačka seznámila prostřednictvím randící appky a následně se propojili na Instagramu, píše People.

Clayton tvoří s bratry Chantrym a Connorem nepříliš známé hudební trio The Johnsons a zvěsti o zásnubách jsou pro zpěvaččiny fanoušky velkou novinkou.

Teprve před devíti měsíci vyšlo najevo, že Lana ukončila vztah se Seanem Larkinem, a vztah s Claytonem dosud nepotvrdila jako oficiální, i když se v posledních měsících objevuje na jeho sociální síti.

Vztah s Johnsonem Lana zatím nepotvrdila, společným fotkám se ale nebrání.

Fanoušci si také všimli, že zmiňovaný prsten měla i na několika fotkách z nedávné doby. Zpěvačka nemá potřebu mluvit o svém soukromí veřejně, a tak se ke spekulacím zatím nevyjádřila.

Pokud by na nich ale bylo přece jen něco pravdy, jednalo by se nejspíš o Lany druhé zásnuby. V roce 2013 se mluvilo o tom, že se tajně zasnoubila s Barriem-Jamesem O'Neillem, vztah ale nakonec nevydržel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám