Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Tereza Maxová (52) vypadá stále skvěle. Za své půvaby vděčí nejen zdravému jídelníčku, ale i pravidelnému pohybu. „Mám ráda chůzi, basketbal a začala jsem plavat, každý den jsem uplavala kilometr. Ráda také cvičím pilates a jógu,“ prozradila Super.cz recept na svou formu.

Ale co si budeme povídat, za to, jak vypadá, vděčí i genům. Maxová se nedávno pochlubila svou maminkou Alenou. Vitální dámě by nikdo nehádal, že už patří k sedmdesátnicím!

„Jestli existují andělé bez křídel, tak je to určitě naše babi,“ vysekla své mamince a babičce svých dětí poklonu Maxová. Ze společné fotky je patrné, že se modelka stárnutí opravdu bát nemusí.

Maxová je trojnásobnou maminkou. Kromě dcery Míny (11) a syna Aidena (9) má ještě dvacetiletého dospěláka Tobiase. Možná to nebude trvat dlouho, a stejně jako její maminka se i ona stane babičkou. Babičkou, kterou byste jako babičku netipovali.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám