Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá nejkrásnější dívka roku 2001 Andrea Vránová Kloboučková (29) hubne, ale obří prsa jí zůstávají. Andrea se společně s Lucií Královou pyšní největším přírodním poprsím v českém modelingu a obě mají ukázkové postavičky.

Andrea měla pěkných pár kilo nahoře po dětech - dceři Aničce a synovi Jáchymovi. Nyní má ale zpět postavičku, se kterou bodovala v soutěži Miss. "Určitě je to cvičením. Jsem gurmán a radši budu nonstop cvičit než držet nějaké diety," řekla Super.cz Andrea, která pracuje také jako cvičitelka pilates.

"V tom jsem se hodně našla. Třikrát týdně předcvičuju. Pilates mám tak devět hodin týdně. A když nepředcvičuju, chodím běhat na pás. Každý den jsem zkrátka ve fitku a kila šla dolů sama," prozrazuje.

"Vím, že si na Vánoce můžu dopřát cukroví, kapříka a další dobroty a nemusím jen mlsně koukat. Pak to zase vyběhám," dodala manželka hokejisty Honzy Kloboučka.

Reklama

Další články

Načítám