Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeho stálou televizní partnerkou je už roky Klára Doležalová (50). Už dvakrát ji ale musela po boku Karla Voříška (60) letos nahradit kolegyně Markéta Fialová (53). Nejprve kvůli Klářině dovolené a pak proto, že Doležalová onemocněla covidem-19.

Na to, aby Markéta přijela místo Kláry i do náchodského divadla, kde měli Voříšek s Doležalovou tradičně uvádět finále Muže roku, už čas neměla. "Zůstal jsem sám jako kůl v plotě, což je pro moderátora tak trochu noční můra," řekl Super.cz Karel Voříšek.

"Já byl zvyklý střídat kolegy a kolegyně, už je možná ani všechny nevyjmenuju, ale mohl bych to zkusit: Nikol Lenertová, Jana Adámková, Markéta Fialová, Klára Doležalová, a dokonce jsem pár zpráv dělal i s Pavlem Zunou, Reyem Korantengem a Romanem Šebrlem, takže mám moderátorskou promiskuitu natrénovanou," vypočítal.

"Ale když jsem stál na jevišti sám, byl to zvláštní pocit. Moderátorské partnerství je jako manželství a tady najednou ta manželka chyběla. Když moderujete s někým, tak si můžete i odpočinout nebo vás ten druhý může vytáhnout z nějakého průšvihu, zatímco takhle si svoje průšvihy musíte žehlit sám," popsal svoje pocity z natáčení finálového večera Voříšek.

Reklama

Další články

Načítám