Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) se předvedla v nejvíc žhavém videu ve své kariéře. Nafotila další kampaň pro návrhářku Ivanu Mentlovou v rámci které natočila i neskutečné video. Miss World se vlní, předvádí a svádí výrazy v modelech proslulé návrhářky. Tyhle fotky a video zaručeně nenechá muže chladnými a ženy budou blednout závistí.

Kuchařová nafotila pro Mentlovou už třetí kampaň. „Čím déle se známe, tím lépe se nám spolupracuje. Táňa mě nepřestává překvapovat, umí skvěle zúročit zkušenosti ze světového modelingu, je velmi tvárná, naprosto profesionální, s nepopiratelným hereckým talentem,“ nešetří superlativy návrhářka.

Renomovananý fotograf Matúš Tóth si vybral pro focení aktuální kolekce Ivany Mentlové prostory Nové scény Národního divadla. V zimní kolekci se Taťána představuje jako rocková diva a je neuvěřitelně sexy.

Táňa si roli glamour rebelky i celé focení užívala. „Ráda v Čechách spolupracuji s osvědčeným týmem profesionálů, jakými Ivana Mentlová, Matúš Tóth a Ivana Tokárska bezesporu jsou. Máme k sobě vzájemnou důvěru, rozumíme si i na přátelské bázi," prozrazuje modelka.

A nadšená je také z módního videa. „Natáčím velmi ráda a čím dál častěji. V zahraničí je to již standardní záležitostí, že se při focení natáčí také video. Klip je ve formátu 3D a jde o první trojrozměrné představení módní kolekce v Česku," dodala Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám