Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý primácký moderátor Petr Vojnar bude letos pod stromeček nadělovat nejen synovi Sebastianovi, kterého má ve střídavé péči, ale dárky nakupoval i pro opuštěné děti z dětských domovů. Letos v rámci charitativní akce Dopisy Ježíškovi podělil hned dvě. "Pro svého syna dárky kupuju už od září. Nechci ho ale zahltit, takže víc než pět jich nebude," prozradil Super.cz.

Se současnou přítelkyní se rozhodl Petr zapracovat na miminku. Pod stromeček ale Sebík ještě sourozence nedostane. "Makáme na tom, tak to snad vyjde pod ten příští. Zatím se bohužel nezadařilo," věří moderátor.

Protože sledujeme Petra na sociálních sítích, trochu jsme zapochybovali, že by se do jeho malého bytečku vešla čtyřčlenná rodina. "Tím, že mám Sebíka ve střídavé péči, tak to zase nebude do určitého věku taková tragédie. Tam, kde jsme, se máme dobře, máme to tam zabydlené. Na sílu se stěhovat někam za daleko víc peněz, když to zatím není úplně nutné, nebudeme a počkáme," vysvětlil.

Ani na svatbu Vojnar nespěchá. "Asi někdy bude, ale fakt si přeju, aby bylo nejdřív to miminko. A pak si paní vezmu. Až si to zaslouží," zřejmě přítelkyni touto odpovědí nepotěší Petr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám