Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milované Bali musí Dara Rolins (51) oželet. I když věřila, že se její oblíbená destinace otevře, čekat nevydržela. „Musela jsem najít jinou destinaci. Potřebuju střih a restart. Zima je tady nekonečná a já potřebuju strávit nějaký čas v teple,“ řekla Super.cz zpěvačka.

Ta s dcerou Laurou pobývá na ostrově Zanzibar, který je součástí Tanzanie, jež striktní epidemiologická opatření kvůli koronavirové pandemii nezavedla a není tam potřeba ani negativní test na Covid-19. Dara tam oslavila i svoje 48. narozeniny.

Zpěvačka se průběžně dělí se svými fanoušky o další fotky ze zdejších pláží s bílým pískem a tyrkysovým mořem, kde jsou ovšem na většině ostrova, kromě severní části Nungwi, časté dlouhé odlivy, takže hotely bez bazénu nejsou úplně ideální volbou. To platí i pro oblast Pongwe, kde je Dařin hotel. Čtyřhvězdičkový rezort s fantastickým hodnocením ale pochopitelně bazén má.

Dara prozradila i svoji aktuální váhu, protože fanoušci jí často vyčítají, že je až příliš štíhlá. Při výšce 168 centimetrů váží 55 kilogramů, což jí vzhledem k její tělesné konstituci přijde akorát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám