Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) propadla kouzlu otužování, ale sama se nechala slyšet, že je zvědavá, zda jí nová záliba vydrží až do Vánoc. Zatím se ale v ledové vodě ráchá každý den.

„Manžel si myslí, že jsem trochu blázen, mamince jsem to zatím neřekla, tak snad mi to nezakáže,“ řekla Super.cz nedávno moderátorka.

Eva Decastelo se otužuje. Jak to zvládá se svěřila Super.cz.

„Stále plavu ve Vltavě, která má aktuální teplotu 5,9 °C. Když jsem začínala, dala jsem si předsevzetí, že to vydržím minimálně do Štědrého dne. Moc děkuji za podporu všem, vypadá to, že to dám! Ten pocit plavání v zimní Vltavě je prostě skvělý,“ neskrývala nadšení Decastelo, která umí potěšit i mužské oko.

Na fotkách v plavkách totiž nechává vyniknout svá ňadra, jež se pod vodou pěkně vyjímají. Možná by stálo za to pokračovat v otužování i nadále. Imunitu musí mít Decastelo opravdu silnou, což je v dnešní covidové době nesmírně důležité. „Vzhledem k tomu, že jsem stále negativní, tak by to mělo fungovat,“ míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám