Hlavní obsah
Článek

Když letos ohlásily, že po letech končí s rodinnou reality show Držte krok s Kardashianovými, byl kolem toho pořádný humbuk. Kdo ale zná klan Kardashian-Jenner, musel už tehdy tušit, že to slavné sestry určitě jen tak nenechají.

Kourtney (44), Kim (43), Khloé (39), Kylie (26), Kendall (28) a jejich matka Kris Jenner podepsaly smlouvu na nový projekt a exkluzivní spolupráci se streamovacími sítěmi Hulu a Star. A fanoušci by se ho měli dočkat už na konci roku 2021.

„Jsem nadšená, že mohu oznámit spolupráci na několik příštích let s Hulu a Star, která začne v příštím roce,“ oznámila manažerka klanu Kris Jenner na Twitteru.

Zatím však neprozradila, o co přesně půjde, ani jestli pojmou připravovaný projekt opět jako reality show. Není zatím ani známo, na kolik si díky smlouvě rodina přijde, určitě ale půjde o milióny dolarů.

Reality show Držte krok s Kardashianovými běžela na televizní stanici E!, aktuální 20. série bude ovšem poslední. Díky show se rodina proslavila, nejmladší z rodiny Kylie a Kendall před kamerami prakticky vyrostly.

V posledních letech však sledovanost výrazně klesala a sestry mezi sebou začaly mít kvůli natáčení spory. Nejvíc byla proti němu nejstarší Kourtney, jejíž neshody s Kim dokonce vyústily v pěstní souboj.

Reklama

Další články

Načítám