Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdejší biatlonová hvězda Gabriela Koukalová (34) přijímá v poslední době jednu výzvu za druhou. Po moderování lifestylového pořadu a roli v seriálu si vyzkoušela modeling. A ne ledajaký, Gábina pózovala pro magazín Playboy a charitativní kalendář a výsledek fanoušky nadchl.

Ačkoli ji návrh nejdřív zaskočil, nakonec s radostí přijala. „O nabídce na focení jsem řekla svým nejlepším kamarádkám a byly z toho nadšené, stejně jako já,“ řekla Super.cz Gábina.

S kým Koukalová pobídku k odvážnému focení naopak nekonzultovala, byli rodiče. Že Gábina žije naplno, dobře vědí a jsou prý zvyklí. „Doma jsem to oznámila jako hotovou věc. Rodiče jsou se mnou zvyklí na pestrý život, tak je to ani nepřekvapilo,“ řekla Super.cz s úsměvem.

Výtěžek z charitativního kalendáře podpoří prostřednictvím Fondu Gábi lidi s poruchou příjmu potravy. Kalendář je k dostání na hithitu, cílem bylo vybrat alespoň 250 tisíc Kč. Fanoušky zaujal tak, že už teď je cílová částka překročená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám