Hlavní obsah
Článek

Páry z reality show Svatba na první pohled měly spoustu času, aby se lépe poznaly. Někteří ze soutěžících zjistili, že první zdání může klamat.

To je případ sympatické blondýnky Simony, která se v jednom z nedávných rozhovorů svěřila, že Radka, kterému je od diváků vyčítáno, že se často před kamerou dojímá, měla na začátku za dobráka od kosti, medvídka a ťunťu. Později ale zjistila, že se emotivní Radek umí pěkně namíchnout a leckdy bouchne jako papiňák.

Radek to překvapivě odsouhlasil s tím, že je nervák už odmalička. Na Radka mají rozporuplné názory i diváci. Na rozdíl od Simony, kterou v soukromých zprávách zahrnují lichotkami, Radka v komentářích na sociálních sítích značně kritizují. On si z toho ale dle vlastních slov nic nedělá.

Radkovy výkyvy nálad se projeví i během konzultace se vztahovou psycholožkou. „Tak proč se proboha takhle tváříš?“ zeptá se Radka během večeře Simona. Zdálo se jí, že je Radek naštvaný. „A proč ty nejíš maso, he? Když jsem se tě ptal, odpověděla jsi − protože. Tak já to teď udělám stejně – protože! Když nechceš vysvětlovat věci ty mně, nebudu je vysvětlovat ani já tobě!“ ohradí se na svou manželku Radek. Nestačí se divit jak Simona, tak přítomná doktorka. V ten moment ale přijde Radkův výbuch. „Tak tohle ne! Takové tlaky na mě! Ty vole, připadám si jako kretén!“ zuří.

Naopak u rázné Štěpánky a kuchaře Pavla vystřídala hádky idylka. Těší se na společné Vánoce a potetovaná černovláska má už dokonce pro svého muže připravené dárky. Společně zavzpomínali i na svou svatební cestu v Řecku, kde došlo na překvapivou sázku o spodní prádlo. Pár se vsadil, že když Pavel skočí z jachty do moře, dostane od Štěpánky její kalhotky. Pavel do moře opravdu skočil, a tak se nabízela otázka, zda dostal slibovanou výhru.

„Žádný (kalhotky) neměla, protože chodí celou dobu naostro,“ pobavil kuchař v rozhovoru na Nově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám