Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

David Walliams v sobě komika nezapře. I když se současně věnuje i herectví a je členem poroty v Britain´s Got Talent, stále je to hlavně komik.

V minulosti měl Walliams pořad spolu s hercem Mattem Lucasem, který se jmenoval Malá Velká Británie. V něm se oba převlékali za nejrůznější osoby a jejich humor byl mnohdy až za hranou. Právě pro své nejapné a nekorektní vtípky nakonec s natáčením skončili a dnes by prý některé věci ani nenatočili.

David si ovšem tu a tam ještě nějakou tu komickou etudu střihne a naposledy tak učinil ve speciálním vánočním díle Britain's Got Talent, kde se převlékl za britskou královnu Alžbětu II. Jen se podívejte, jak mu to (ne)slušelo.

Bílé šaty, růžová rtěnka a replika korunky Davidovi s pozadím vánočního stromku moc sluší. Ve speciálním díle herec napodobí vánoční vzkaz, který královna Alžběta každý rok lidem v Británii natáčí.

Reklama

Další články

Načítám